Jeans-Stealer Den
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

A community forum for Wargamers and Roleplayers alike from Timisoara, Romania.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Nomads mercenaries - Infinity Squad

2 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Nomads mercenaries - Infinity Squad Empty Nomads mercenaries - Infinity Squad Sam Mar 05, 2011 8:39 am

sataniel

sataniel
Furacios de blugi

I present my first Infinity warband/squad: Mercenary Nomads
Nomads mercenaries - Infinity Squad P3040232
Nomads mercenaries - Infinity Squad Th_P3040232
I will have to apply some green stuff here and there and they will be ready for basecoting. Then they will make it to the long queue of minitures I have to paint...

Ultima editare efectuata de catre sataniel in Dum Mar 06, 2011 10:04 am, editata de 1 ori

http://web.info.uvt.ro/~mpopescu

2Nomads mercenaries - Infinity Squad Empty Re: Nomads mercenaries - Infinity Squad Sam Mar 05, 2011 10:20 am

Tarash_Bulba

Tarash_Bulba
Furacios de blugi

Da' de ce vb. in ingles? Vreu numa' sa stiu....

Doi la mana, sunt dintr-o bucata sau ai avut part-uri marunte, gen maini, arme, backpack's si cum le-ai lipit?

3Nomads mercenaries - Infinity Squad Empty Re: Nomads mercenaries - Infinity Squad Dum Mar 06, 2011 1:57 pm

sataniel

sataniel
Furacios de blugi

Primul post il iau de pe The Iron Lodge, cum acolo e in engleza si aici va fi in engleza din moment ce nu exista o regula care sa-mi dea mai mult de lucru Smile

Nu sunt dintr-o bucata. Unele aveau deja caturi in care sa le montezi, altele nu... la unele care erau destul de mari le-am facut pining... la altele ma astept sa se desfaca (cum ar fi aripioarele de la backpackul hellcat-ilor)

Si am folosit Loctite

4Nomads mercenaries - Infinity Squad Empty Re: Nomads mercenaries - Infinity Squad Sam Mar 12, 2011 10:08 pm

Tarash_Bulba

Tarash_Bulba
Furacios de blugi

Gajica arata smexy! Embarassed Nu ma mir ca ti-ai luat-o, u slaanesh acolyte you! Wink

5Nomads mercenaries - Infinity Squad Empty Re: Nomads mercenaries - Infinity Squad Lun Ian 23, 2012 9:07 pm

sataniel

sataniel
Furacios de blugi

Am zis sa am si eu si eu armata valida asa ca dupa multe cautari am luata pe domnisorica asta:
Nomads mercenaries - Infinity Squad Cvb_inf_mcn_lti_111_000_01_large
Din pacate este cam useless daca nu va luati voi ceva remote-uri sau alte de alea, dar sper sa va atraga destul atentia cat sa-mi plasez restul armatei intr-o pozitie favorabila. Wink

Si pentru ca nu m-am putut abtine mi-am luat si asta, sa intru si eu in rand cu lumea
Nomads mercenaries - Infinity Squad Cvb_inf_nom_ess_101_000_01_large
Asa ca o sa pot sa am si eu armate de 150 mai variate si nu 'all eggs in one basket' (poate Dan isi mai aduce aminte despre ce vorbesc), precum si posibilitatea sa-mi fac armate de 200 si chiar 250 de puncte. What a Face

6Nomads mercenaries - Infinity Squad Empty Re: Nomads mercenaries - Infinity Squad Lun Ian 23, 2012 11:00 pm

Tarash_Bulba

Tarash_Bulba
Furacios de blugi

Mda. Cred ca Ariadna abia ce a primit ceva remotes. For za first time.
Anyway tre sa imi iau si eu curand starterul de scotieni. For the lulz Wink

7Nomads mercenaries - Infinity Squad Empty Re: Nomads mercenaries - Infinity Squad Dum Feb 12, 2012 9:52 am

sataniel

sataniel
Furacios de blugi

Am 15 modele fix 350 de puncte Smile Acum trebuie sa si invatz cum sa le folosesc.

Eu nu pot veni sapt viitoare si Dan zicea ca nu poate veni urmatoarele doua saptamani dupa asta, deci peste 4 saptamanii daca nu va mai mariti armatele am putea juca un Aridan + Haqqislam vs Nomads? Smile

8Nomads mercenaries - Infinity Squad Empty Re: Nomads mercenaries - Infinity Squad Dum Feb 12, 2012 5:37 pm

Tarash_Bulba

Tarash_Bulba
Furacios de blugi

sataniel a scris:Am 15 modele fix 350 de puncte Smile Acum trebuie sa si invatz cum sa le folosesc.

Eu nu pot veni sapt viitoare si Dan zicea ca nu poate veni urmatoarele doua saptamani dupa asta, deci peste 4 saptamanii daca nu va mai mariti armatele am putea juca un Aridan + Haqqislam vs Nomads? Smile

LOL, Da. Eu vreau sa imi iau starter-ul de Caledonia, Loup Garous (toti 5), un medic si ceva heavies + lupu' mare si rau. Dar impartit in vreo 3 transe...si nu cred sa imi vina pana atunci, decat poate prima transa in fg. de cand faci comanda.

9Nomads mercenaries - Infinity Squad Empty Re: Nomads mercenaries - Infinity Squad Lun Mar 02, 2015 9:04 am

sataniel

sataniel
Furacios de blugi

Nomads mercenaries - Infinity Squad Th_IMAG0211_BURST002_zpsmvzo9bp4
Nomads mercenaries - Infinity Squad Th_IMAG0210_zpstyttl0rf

10Nomads mercenaries - Infinity Squad Empty Re: Nomads mercenaries - Infinity Squad Joi Mar 05, 2015 10:37 pm

Tarash_Bulba

Tarash_Bulba
Furacios de blugi

sataniel a scris:Nomads mercenaries - Infinity Squad Th_IMAG0211_BURST002_zpsmvzo9bp4
Nomads mercenaries - Infinity Squad Th_IMAG0210_zpstyttl0rf

Heeeeei, i-ai pictat ! In cele din urma...dar tot mai bien decat je Laughing Bravo ! (pt. ca oricum esti mai rapid si consecvent decat mine What a Face )

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum