Deci ca sa facem asta cum trebuie sa stiu 100% cine vine, cu ce armata si cate puncte are. Cand calculati punctele faceti-o la armata de baza (adica fara arme speciale and shit pe ei) ca sa ne facem o idee generala.
Jeans-Stealer Den
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
sataniel a scris:Despre ce vorbiti?
Bogdan a scris:Intrebare intrebatoare am si eu. O sa fie permis sa incerc un Cardboard Eldar Lynx? Pana voi avea bani sa iau unul....asa am facut la Battle for Istvaan cu un Land Raider.
Mi-a zis Andrei azi ca Darius asteapta un semnal din partea ta ca scenariul este gata.
sataniel a scris:Mi-a zis Andrei azi ca Darius asteapta un semnal din partea ta ca scenariul este gata.
NDC_BC a scris: si chiar as vrea sa mai jucam ceva ca sincer incep sa uit cum mi se cheama unitatile de cand nu am mai vazut codexu lumina zilei cine are chef de un meci ceva sa ma anunte ca sufrageria mi-e disponibila
NDC_BC a scris:ca un ps daca stiti pe la ce scor se invart unitati de SoB second ca prietena mea e curioasa de ele
NDC_BC a scris:Super , in general si eu sunt disponibil in weekend-uri acum , deci cand ai chef anunta-ma si o sa facem o treaba , (fac eu cafa ) ar fi ok daca vrei sambata asta sau cum poti tu , o sa verific forumu in fiecare noapte sa vad daca se mai anunta careva . ps. va astept cu drag pe care vrei sa jucati 40k ( ca alta armata nu am )
Mergi la pagina : 1, 2
Jeans-Stealer Den » Warhammer 40,000, Infinity, Warmachines/Hordes » Warhammer 40,000 » Discuții generale » Apocalypse Battle
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum