Jeans-Stealer Den
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

A community forum for Wargamers and Roleplayers alike from Timisoara, Romania.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Eu si piticii - Un battle-report

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Eu si piticii - Un battle-report Empty Eu si piticii - Un battle-report Mar Ian 10, 2012 12:47 pm

Bogdan

Bogdan
Furacios de Gin

Stiu ca n-am mai dat semne de viata in ultima vreme dar am jucat de cateva ori ceva meciuri de WM & Hordes pe VASSAL care chiar merge.

Acu' ajungand la topicul de fata, am avut un meci foarte interesant contra piticilor (Rhulic Mercenaries). Listele au fost de 35 / cap de jucator si au fost ceva de genul:

Eu -
* Old Witch & Scrappy
Destroyer
Decimator
Iron Fang Pikemen (Min cu UA)
Kayazy cu UA
Widowmakers
Widowmaker Marksman

El (sau poate era o ea)

Gorten Grundback
- Basher
- Driller
- Blaster x2
Searforge Forgeguard x2 (pitici cu ciocane)
Searforge Guncorps (min cu UA)
Searforge Guncorps (min)
Thor <something something> ceva solo, si un Ogrun Bokur.

In nubitatea noastra am jucat caster kill, si batalia a fost ceva de genul:

Tura 1 (ambele parti) - Ambii am avansat, Piticii s-au deployat sa acopere tot campul de lupta, eu pe flancul drept in mare cu Iron Fangs in fata, Kayazy si Bunica Zevanna in spate, Scrapjack pe flanc sa channeluie spelluri, iar Destroyerul si Decimatorul erau pe flancuri la Iron Fangs. Widowmakers cu Marksman-ul s-au ascuns in padure, la extrema mea stanga.

Destroyerul a prins un obuz intr-o unitate de Guncorps boostuita to hit, a omorat 2 si a ramas unde era (Guncorps erau in tier list si aveau Advanced Deployment).

Widowmakerii au curatat 5 din 6 pitici cu pusti in partea lor de masa, lasand doar ofiterul, stegarul si un racan in unitate. Avand regula de Swift Hunter dupa ce au distrus un model s-au mutat 2" in spate sa scape de retaliere impreuna cu Marksman-ul. Decimatorul a ajuns langa ei si a asteptat iar Bunica a pus Iron Flesh pe Iron Fang Pikemen urcandu-i la Defense 15 si coborandu-i la SPD 5.

Tura 2 - Piticii au fugit, Warjacks au primit Focus sa fuga. Unul dintre blasteri care nu a fugit a incercat sa traga in Iron Fang Pikemen dar a dat rateu cu spray-ul pentru ca era out of range.

De partea mea a fost relativ simplu, Widowmakerii au tras, au dat ceva damage la Ghordson Basher, (regula de Sniper, 1 punct/shot).

Basherul respectiv a incercat sa dea jos Decimatorul dar nu i-a iesit, fell short of charge range. A mai fost un schimb de focuri anemic de ambele parti intre Decimator si pitici, Destroyer si pitici dar asta a fost tot.

Tura 3 - Iron Fangs n-au mai primit Iron Flesh si au sarjat Basherul si Blasterul din raza in grupuri de 3 (unul din ei a murit de la shootingul piticaniilor). Blasterul si-a pierdut capul de la Iron Fang charges, si a incasat o gramada de damage. Basherul si-a pierdut Cortex-ul si a fost Knocked down de un critical hit, ramanand acolo.

Bunica Agha avansat, a channeluit Gallows pe Casterul pitic (Gorten Grundback), dupa care si-a activat feat-ul, Field of Talons (orice misca sau intra in control area-ul ei nu poate sarja sau face atacuri speciale si primeste automat un unboosted POW14 roll. Gallows l-a tras pe Grundback spre Scrapjack lasandu-le Asasinilor Kayazy cale libera pana la el.

Au fost ceva pierderi la Widowmakers, cu un Blaster ajungand cu spray-ul la ei, cel intact. 2 Iron fangs au pierit si ei de la shooting iar bunica Zevanna a pus Murder of Crows in fata Searforge Forgeguard fortandu-i sa treaca printr-un AOE5 unde luau un POW8 daca doreau sa sarjeze si intrau si in zona ei de control.

Destroyerul a stat linistit si a fortat sa fuga o unitate de Gun Corps (cea in care a mai tras.

La final, Kayazy s-au luat la paruiala cu Gorten Grundback, i-au dat ceva damage si cam atat. Gorten Grundback si-a activat feat-ul in tura lui fortand toate unitatile mele din zona lui de control sa se mute 8" catre o parte a mesei care o vroia el.

Tura 4 - Aici a fost punctul final. Desi Drillerul i-a dat vreo 3-4 gauri la Decimator, si Widowmakerii au disparut Grundback s-a gasit singur fata in fata cu un Destroyer si Kayazy.

Forgeguard au reusit sa mai castige ceva teren si au daramat IFPs dar Zevanna in intelepciunea ei, a folosit Avatar of Slaughter pe Scrappy, i-a dat un Focus si Weald Secrets la Destroyer plus un focus si lui. Kayazy s-au dus sa bogue Forgeguard-ul in lupta, iar Scrapjack si Destroyer-ul au facut contactul violent cu un pitic aflat singur in liniile inamice.

Destroyerul care si-a folosit focusul sa sarjeze l-a palit pe Gorten in cap cu toporul, iar lovitura de gratie i-a venit de la Scrapjack.

Concluzie:

Pierderi de Ambele parti, destul de violent si sangeros in acelasi timp dar Imperiul Khador a reusit sa castige. Onoare piticilor ca au luptat cinstit nu ca altii (see Cryx).

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum